פסיכולוגיה ברשת: האם יש חיים אמיתיים בסביבה וירטואלית?

בעוד כחודש, ב-19/7, יתקיים כנס 2008 של האיגוד הישראלי לפסיכולוגיה ברשת בשיתוף המרכז לחקר הפסיכולוגיה של האינטרנט, בית ספר סמי עופר לתקשורת, המרכז הבינתחומי בנושא: "פסיכולוגיה ברשת: האם יש חיים ברשת: האם יש חיים אמיתיים בסביבה הוירטואלית?" .
הכנס יתקיים, כאמור, ביום חמישי, 19.07.2008, בין השעות: 08:30-08:50, במרכז הבינתחומי, הרצליה.

את הכנס יפתח בדברי ברכה ד"ר למלשטריך- לטר נעם, דיקן בית ספר סמי סופר לתקשורת, מייד אחריו יתחילו רצף הרצאות במושבים השונים:

במושב ראשון בנושא היבטים אישיים- ירצו יו"ר המושב, יעקב ברמץ, יחד עם מומחים בתחום: ד”ר אודי בונשטיין, פסיכולוג קליני מדריך, ד”ר צופי מרום, פסיכולוגית קלינית מומחית ומדריכה, יעקב ברמץ, פסיכולוג , ידברו ו על הטיפול באמצעות האינטרנט.

במושב השני בנושא היבטים קבוצתיים- יו"ר המושב, ד"ר ירדן לוינסקי, וכן ד”ר ירדן לוינסקי, בי"ח שיבא, ידבר על האלמנטים הפסיכולוגים הפועלים באפליקציות אינטרנט פופולריות, ריקי כהן, מנהלת תוכן גולשים בNRG, תדבר על כך, שבני נוער ברשתות חברתיות לא מכירים מציאות אחרת, הם “נולדים” מהבחינה המקוונת לערכים אחרים בהם הפרטי והאינטימי הוא כמעט ביזארי מרוב נדירותו.

דבורית שרגל, עיתונאית ומבקרת קולנוע לשעבר, תדבר על התאומה הוירטואלית שלה.

לאחר מכן, יתקיים, פאנל בלוגרים- בהנחיית בילי בסרגליק, עיתונאית ומפיקה.

בפאנל יועלו שאלות ותשובות עם אנשים שהרשת הוותה עבורם נקודת מפנה בקריירה, בקשרים עם אנשים ובאינטראקציה עם הסביבה.
במושב בשלישי- בנושא היבטים תרבותיים ירצו ד”ר דורון פרידמן , מבי"ס סמי עופר לתקשורת, המרכז הבינתחומי הרצליה, על התמזגות אדם מכונה, פרופ' שיזף רפאלי , מאוניברסיטת חיפה, על האדם במהפכת המידע, ד"ר יאיר עמיחי-המבורגר, מבית ספר סמי עופר לתקשורת, המרכז הבינתחומי ,הרצליה, על האדם בתהליכי שינוי חברתי אינטרנטי. ד”ר אשר עידן , מאוניברסיטת תל אביב, על אינטרנט וגלובליזציה: העולם השטוח של פרידמן וחוק הזנב הארוך של אנדרסון.

עלות השתתפות בכנס 100 ש"ח. 10% הנחה לנרשמים מראש. מחיר מיוחד לחברי איגוד האינטרנט הישראלי- 70 ש"ח.

לפרטים נוספים והרשמה לחץ כאן

תגובות

פרסום תגובה חדשה

ערך מאפיין זה ישאר פרטי ולא יוצג באופן ציבורי.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • תגי HTML מותרים: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • מעבר שורות ופסקאות מתבצע אוטומטית.

מידע נוסף על אפשרויות מבנה קלט